GRUPAJ,PARSIYEL,LOJISTIK,ANTREPO

TURKIYE-ROMANYA

 

TRANSPORT PE RUTA ROMANIA-TURCIA-ROMANIA, CAMIOANE COMPELTE SI IN REGIM DE GRUPAJ

 

GRUPAJ SPEDITION SRL

 

TRANSPORTAM IN SIGURANTA

TRANSPORT & GRUPAJ & LOJİSTİK

     

CERERE OFERTA

DEPOZITE
 
 
CONTACT

TEL: 004 0374 02 00 64

FAX: 004 0758 71 00 65

MOB: 004 0740 222 908

 
 

"CLIENTUL NOSTRU `STAPINUL NOSTRU"

  

In anul 1999  din dorinta de a ne extinde afacerile şi ın Romania am infiintat  firma BEKO STAR SRL, firma ce ar fi trebuit sa aiba ca domeniul principal de activitate:prelucrarea lemnului ,import-export şi tot ce tine de industria lemnului,tinınd cont de experienta mea din Turcia,doream sa fac si in Romania ceea ce ştiam mai bine şi anume productia mobila pe baza de comanda. 

In anul 2000 mai mult de nevoie de cıt din dorinta de a ne extinde am cumparat un tir second hand foarte necesar noua la timpul respectiv pentru transportul cherestelei din Romania spre Turcia.Cum nici o afacere nu-i simpla iar legislatia şi lipsa de informatie te face sa munceşti mai mult,sa ınveti continuu şi sa te perfectionezi ,dintr-un simplu producator de mobila pe baza de comanda,ın doi ani am ajuns sa devenim importator ,exportator,şi nu in ultimul rind transportator.

            Astfel fara sa realizam ne-am trezit propriu zis transportator rutier licentiat, colaborator cu diverse firme atıt  pe intern cit şi pe international,ıntrucıt aveam nevoie de curse retur din Turcia spre Romania pentru a nu merge in pierdere şi a fi cıt mai eficienti.

            Anii s-au scurs repejor şi fara sa ne dam seama la momentul respectiv,achizitionarea acelui TIR a fost un punct de referinta pentru anii care au urmat,exportul de cherestea interzicındu-se la un moment dat,afacerea cu mobila ne-mergınd prea stralucit ne-a determinat  ca ın anul 2004 sa ne concentram toate fortele doar pentru transportul rutier de marfuri.

Inceputurile au fost umile datorita faptului ca aveam doar un singur TIR, cu timpul insa telefoanele  au inceput  sa sune ,majoritatea cererilor de transport venind de la cunoscuti erau doar pentru relatia Romania-Turcia,singurul nostru avantaj fiind increderea şi cunoastrea limbii turce.

Pe parcurs *cunoscutii* ne-au devenit prieteni iar cunoscutii prietenilor nostri au devenit şi cunoscutii noştri,astfel fara nici un fel de publicitate scrisa ,am devenit intermediari de succes ın expeditiile rutiere.

Seriozitatea şi modul nostru special de a ne trata clientii a facut ca cererile de transport sa creasca,comenzile de transport devinind contracte permanente,cererile de transport crescınd exponential.In anul 2006 am hotarıt sa ınfiintam GRUPAJ SPEDITION SRL –firma care sa opereze exclusiv transport rutier si expeditii de marfuri..

Increderea in clientii nostri şi ın viitor,ne-a fost rasplatita pe deplin.

Cu toate ca la ınceput am devenit transportatori din intimplare,aceasta circumstanta ulterior a fost  tratata de catre noi cu foarte multa seriozitate,perseverenti  am reusit sa ne facem un nume ın lumea transportatorilor de pe relatia Turcia,experienta caştigata din importul şi exportul propriu constituind cel mai mare avantaj,pus ın practica şi folosit de catre majoritatea clientilor nostri.

            In prezent atıt BEKO STAR cıt şi GRUPAJ SPEDITION SRL sunt membre ale U.N.T.R.R –Bucuresti,licentiate de catre Autoritatea Romana Rutiera şi detinatoare de carrnete TIR ın continuare ıntrucıt *specialitatea casei* cum se spune este Turcia.

Numele firmei GRUPAJ SPEDITION,l-am ales sugetiv,deoarece ne-am extins şi in transportul ın regim de grupaje a marfurilor. In cadrul acestui serviciu, clientul are posibilitatea sa expedieze partide mici de marfa (chiar mai putin de un palet),iar transportul este facturat la cantitatea de marfa efectiv transportata.(Chiar daca un client are un singur palet de marfa,noi ıl putem prelua/livra din/in  orice localitate din Romania şi transporta/expedia catre orice destinatie din/in Turcia.
 La cerere, clientul poate primi, in timp real, prin internet, informatii referitoare la stadiul in care se afla expeditia,principiul pe care ne bazam ıntr-o colaborare fiind *clientul nostru stapınul nostru*

Valorile noastre esentiale sunt SERİOZİTATE,SİNCERİTATE,ONESTİTATE şi RESPECT.